Závěrečný mapový trénink aneb sedm statečných

25.10.2018 21:53

Poslední letošní mapový trénink proběhl u Ferdinandky, celé dopoledne lilo jako z konve, tak bylo jasné, že dorazí jen ti nejodvážnější...a přesně tak to dopadlo. Sešlo se 7 statečných: Barunka, Laděnka, Nikolas, Mael, Tomas, Miky a Ondra H. Pod střechou kolonády byly položeny tři mapy s vyznačenými kontrolami. V parku u Ferdinandky byl rozmístěno 10 kontrol, ve kterých se skrývalo 8 písmen, dvě kontroly se na své nálezce jen vesele smály, ale krokem k cíli nebyly...

Poté, co stateční oběhli všechny kontroly, zapamatovali si všechna písmenka, začalo luštění ... a s malou nápovědou bylo rozšifrováno: RUDOLFKA...a všichni úprkem prk k Rudolfovu prameni, ale smůla, zde poklad nebyl, jen jedna nápověda a pak ještě jedna nápověda a Bára a Daniela .... a pak nastalo hledání a tápání .... nakonec vše dobře dopadlo, byly nalezeny i záchodky i mostek i potok i kámen ......, poklad byl objeven a rozebrán a snad v tuto chvíli je již i sněden.

S vymyšlením a postavením tréninku mi nejvíc pomohla Maruška, moc díky.

Tréninku se dále účastnili a pomáhali nebo radili nebo běhali: Honzík a Pepa, Bára, Daniela, Roman, mihnul se i Honza Sklenář a dorazil i Luděk.

Úspěšná a zábavná OB sezóna 2018 byla tak slavnostně a oficiálně zakončena a už teď se těšíme na další!

 

Jana